Certificeret traumebehandlere i Somatic Experiencing (SE) og SOMA
Autoriserede kliniske neuropsykologer
Nyborg kommune – sygedagpengeafd.

Vi har gennem flere år samarbejdet med psykolog Jonna Bech Midtgaard.

Jonna startede hos os i forbindelse med vores deltagelse i TTA-projektet. Da projektet ophørte, var vi så heldige, at vi fik mulighed for at fortsætte samarbejdet. Jonna er fagligt meget kompetent og er samtidig meget behagelig at samarbejde med. Hun er derfor meget afholdt af både medarbejdere her i huset og af øvrige samarbejdspartnere

— gruppeleder i sygedagpengeafd., Lenna Vogn Petersen

Favrskov Kommune – Center for vejledning og afklaring(CVA)

Vi er faldet pladask for Camillas supervisionsform.

Hun har en helt særlig evne til at veksle mellem faglig sparring, undervisning og supervision afhængig af udfordringen og den enkelte medarbejders behov. Hendes psykologfaglige vidensniveau er højt og med hendes erfaring og indsigt i beskæftigelsesområdet er hun en stærk praksisnær supervisor, som trækker i den rigtige retning.

Vi har i øvrigt også med succes benyttet hende til individuel supervision og haft glæde af hende på flere temaeftermiddage, hvor hun er en meget konkret og tydelig kommunikator, der formår at komme ud over scenekanten med hendes store viden.

— Leder af Center for vejledning og afklaring(CVA) – Lene Vendelbo

KIApro – sundhedsfaglig konsulentvirksomhed

Tværfagligt smertecenter
Jonna er en yderst kompetent og veluddannet psykolog. Hun har stor viden og erfaring i behandlingen af mennesker med kroniske smerter. Hun er desuden nem at arbejde sammen med.

Jeg er helt vild med Jonnas neuropsykologiske undersøgelser. Jeg har sjældent set noget så godt – veludførte og grundige med yderst brugbare gennemarbejdede konklusioner.

–Speciallæge Anders Schou Olesen, Tværfagligt smertecenter KIApro


Ledelse og drift
Jonna yder et meget væsentligt bidrag til vores tværfaglige udredninger og indsatser med meget præcise og brugbare vurderinger. I teamsamarbejdet er hun respektfuld og nysgerrig på andres vurderinger. I interventionen er hun meget tillidsskabende, hvilket betyder, at hun hurtigt skaber resultater, som giver klienten mulighed for at handle og komme videre.

Vi har også benyttet os af Jonnas brede faglighed i forhold til neuropsykologiske udredninger, hvor hun udfærdiger vurderinger, som tydeligt beskriver udfordringer og hvad de betyder for klientens daglige funktioner. Det gør udredningerne meget anvendelige i praksis samtidig med, at klienten genkender sig selv og dermed i langt højere grad får en forståelse for sine udfordringer.–Direktør for drift og kvalitet, Mette Kilsgaard,

Sønderborg Kommune – misbrugscentret

Misbrugscentret Sønderborg har haft fornøjelsen af Psykologhuset Athena som centrets supervisor igennem 3 år. Centret bruger Athena til sagssupervision med 11 behandlere samt fælles supervision i en gruppe med alle husets medarbejdere (incl. leder) på 20 personer. Herudover har vi brugt Athenas kompetencer i forbindelse med interne undervisningsforløb samt neuropsykologisk
udredning til borgere.

Camilla er vores primære kontakt. Med Camilla har vi et empatisk, engageret og meget kompetent menneske, som forstår at styre huset trygt, målrettet og omsorgsfuld igennem processer til bedre forståelse og sammenhænge. Om det gælder processer i behandler/relationsarbejde eller udviklingsprocesser i organisationen, formår Camilla at løfte til nye højder. Dette i et samarbejde med ledelse og medarbejdere ud fra aftalte temaer eller ud fra det, som gør sig lige nu.

Camilla har en fantastisk evne til at fange hvad der rører sig, hjælpe til at sætte ord på og forstå på en ny måde. Selv komplekse sammenhænge formår Camilla at oversætte så det bliver mere enkelt og forståeligt. Dette giver mulighed for udvikling og oplevelsen af at kunne komme videre. Med sin brede og samtidig specifikke viden bidrager Camilla til at løfte den enkelte og huset samlet.

Udover at vi med Camilla har vi fået en meget kompetent supervisor, så har vi også lært et jordnært, varmt og humoristisk menneske at kende, som er god til at sætte sig selv i spil på en
balanceret og konstruktiv måde. Med Camilla har vi hele pakken og vi er blevet et bedre center og bedre behandlere.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger videre. Mit ønske er, at rigtig mange vil få glæde af Psykologhuset Athenas mange forskellige ydelser og ekspertiser.

Misbrugscentret Sønderborg ser frem til et fortsat rigtig godt samarbejde, som forhåbentligt kan være i mange år frem.

— Centerleder, Lone Antoinette Sørensen, Social og Senior – Misbrugscenteret, Sønderborg kommune

Svendborg Lokalpsykiatri

Svendborg kommune om Jonna
Du er god til at tage udgangspunkt i vores sted, og du kan supervisere på mange niveauer. Du giver rum til refleksion og tryghed, hvor man tør være med det, man er usikker på, og tør at udforske det. Du har god indlevelse i, hvornår der skal stilles dybere spørgsmål på en rolig og kærlig måde

— lokalpsykiatrien, psykolog Camilla Volkmann Dinesen og sygeplejerske Susanne Braskov

Holbæk kommune – kompetencecentret

Som ansvarlig for Holbæk kommunes kompetencecenter (rådgivning, vejledning og tilbud for ledige på a-dagpenge/kontanthjælp) i perioden 2011 til primo 2014, havde jeg brug for en psykologisk supervisor, sparringspartner og faglig dialogmakker.

Vi søgte og fik Camilla Hasnaoui ind i centeret.

Det blev til flere års samarbejde som kun ophørte fordi Camilla valgte at flytte til Jylland, og vi har siden manglet hendes kompetencer.

Camilla har en unik evne til at arbejde med både de unge, de voksne, mennesker med anden etnisk baggrund, stærkt traumatiserede og udpinte mennesker – psykisk syge.

Både som sparring for medarbejdere, teams og ledelse har Camilla en stærk integritet og kan loyalt i øjenhøjde giver overskuelige og anvendelige forslag til hvordan vi kommer videre.

Camilla var supervisor i en periode, både for enkeltpersoner og i forskellige teams og jeg har med succes flere gange haft Camilla som oplægsholder – både for politikere og for et projekt som Dansk arbejdsgiverforening bl.a. sponsorerede – oplæg om diagnoser, bla ADHD.

Men ikke mindst blev Camillas evner også brugt individuelt til vores borgere, især de unge, og især på de mest komplekse sager – det lykkes altid for Camilla at nå ind til det der er svært for andre.

Camilla kan kommunikere vanskeligt stof på en enkel og forståelig måde, mange medarbejdere har jævnligt gentaget nogle af hendes anvisninger for mig, og de af vores unge der har været heldige at få samtaler med Camilla har værdsat det.

Jeg kan derfor kun give de bedste anbefalinger – personligt har jeg ikke mødt en så facetteret psykolog siden.

Jeg ønsker Camilla held med de projekter og tiltag hun tager, og siger tillykke til de der skal arbejde sammen med hende.

— Områdeleder Unni Mathiasson – tlf. 42717323 for yderligere reference

Nyborg Kommune – Sundhed og omsorgsafdelingen

Sundhed og omsorgsafdelingen
Udtalelse vedr. Psykologhuset Athena

Psykologhuset Athena ved Camilla Hasnaoui og Jonna Midtgaard stod i oktober 2016 for et to-dages uddannelsesforløb af kulturguiderne i projekt Kultur på recept – Fristed, Fællesskab og Fortælling i Nyborg Kommune.

Formålet med uddannelsen var at give kulturguiderne mere viden om målgruppen af langtidssygemeldte borgere med mild til moderat angst, stress og depression og om temaerne motivation, anerkendende tilgang, gruppedynamik, narrativ tilgang og forandringsparathed.

Camilla og Jonna formåede med en afvekslende, inddragende og humoristisk undervisning at give en grundig indførsel i temaerne og lægge op til mange spændende diskussioner og refleksioner i gruppen af kulturguider. Det er min klare opfattelse, at kulturguiderne gik hjem med mere viden om målgruppen og temaerne, fik flere brugbare værktøjer og var blevet klogere på de aktiviteter og forløb de skulle i gang med.

Jeg kan varmt anbefale psykologhuset Athena.

— Mathilde Kellermann – Sundhedskonsulent og Projektleder Kultur på recept

Nordiske Institut for Psykoterapi

“Vi har i Nordiske Institut for Psykoterapi gennem flere år brugt Camilla som gæstelærer i fagene psykopatologi, metodik og empiri fra psykoterapiforskningen og i evidensbaserede psykoterapimetoder. En undervisning som både de studerende og vi lærere har været meget inspireret af og meget glade for og stadig ser hen til også på de igangværende hold.”

— Grundlægger, Inge Farup, Nordiske Institut for Psykoterapi

Specialskolen Svallerup

“Camilla er en fantastisk formidler, der hurtigt fanger kernen i en beskrevet problematik, derfor ser vi her på specialskolen frem til hver gang Camilla kommer og superviserer os. Da vi for 3 år siden blev sammenlagt af to specialskoler fik vi Camilla til at stå for nogle temadage, så personalet sammen skabte en fælles kultur, hvor Camilla styrede processen med sikker hånd, og har ført os derhen hvor vi er i dag.

Camilla har en enorm viden på det specialpædagogiske område, og vi er meget betaget af hendes evne til at oversætte teoretiske termer til en hverdag vi forstår, og ikke mindst så har Camilla en god og sund skepsis overfor vores systemers ufejlbarlighed, derfor anlægger hun altid en individuel betragtning, hvor generaliseringer iagttages med skepsis.”

— Skoleder, P E Hansen, Specialskolen Svallerup

Kontaktoplysninger

Psykologhuset Athena
Levysgade 14 kld, 8700 Horsens
Mail: info@huset-athena.dk